sunucu işletim sistemi 1.donem 3.yazılı soruları ve sonucları

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

sunucu işletim sistemi 1.donem 3.yazılı soruları ve sonucları

Mesaj tarafından Admin Bir Perş. Ocak 07, 2010 11:20 pm

1 )13 tane kullanıcının cıktısını yerel yazıcı baglanmıs pc’den gerceklesmesı hangı yazıcı turudur.
a)yerel yazıcı b)paylastırılmıs yazıcı c)ağ yazıcısı d)yazdırma sunucusu

2 )use flowıng port secenegınden asagıdakılerden hangısı bulunmaz
a)lpt12 b)usb 001 c)com4 d)file(dosya)

3 )sunucu isletim sisteminde ag yazıcısı eklemek yerel yazıcı eklemeye benzermi?
a)hayır b)evet c) ne alaka d)okumamıs olıyım

4 )bır yazıcı ile ek suruculer hangı menude bulunur
a)adwanced b)device settings c)securty d)sharing

5 )sunucu yazıcılarında kullanıcı tanımlarında hangısı bulunmaz
a) admınistrator b) power user c)everyone d)guest

6 )son sayfa bellege aldıktan sonra yazdırmaya basla secenegı nerede bulunur
a)sharıng b)adwanced c)ports d)devıce settıng

7 )yazıcımın kulanım aralıgı nereden ayarlanır
a)general\avaılabe from b)adwanced\new tıme c)general\new tıme d)adwanced\ avaılabe from

8 )yazdırma kalitesi seceneklerınde hangısı bulunmaz
1-best 2-custom 3-good 4-color 5-normal
a)1-3 b)2-3 c)3-5 d)3-4 e)5-2

9 )parlak baskılı (class print finish) için hangi menü kullanılır
a)logout b)poper\Qualıty c)color d)adwanced

10 )yazdırma seceneklerı menusunden hangısı bulunmaz
a)printer b)document c)wiew d)help e)settings
avatar
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 17
Kayıt tarihi : 07/01/10

Kullanıcı profilini gör http://bilgisitesi.hareketforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Geri: sunucu işletim sistemi 1.donem 3.yazılı soruları ve sonucları

Mesaj tarafından Admin Bir Perş. Ocak 07, 2010 11:21 pm

1)C 2)A 3)B 4)D 5)D 6)B 7)D 8)D 9)C 10)E
avatar
Admin
Admin

Mesaj Sayısı : 17
Kayıt tarihi : 07/01/10

Kullanıcı profilini gör http://bilgisitesi.hareketforum.com

Sayfa başına dön Aşağa gitmek

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön


 
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz